Romeinse ploegen doen slechte zaak

Lazio en AS Roma hebben beiden van hun pluimen gelaten. Lazio deed een slechte zaak in de strijd om de landstitel door te verliezen op het veld van Sardinië. AS kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Parma.

AS Roma – Parma 2-2
In zijn tweede wedstrijd als hoofdtrainer van AS Roma zag Montella zijn ploeg een 0-2 voorsprong uit handen geven. Totti bracht de Romeinen op voorsprong vanop de penaltystip. En nog voor rust scoorden ze een tweede keer via verdediger Juan.

Op vijf minuten tijd zette Parma de scheve situatie recht via Amauri. Die scoorde twee keer op voorzet van Valiani. Parma kwam nog met tien na een rode kaart voor Paci, maar had nog de beste kans op de overwinning. Het bleef echter bij een gelijkspel.

Cagliari – Lazio 1-0
Lazio mag zijn dromen op de landstitel opbergen na een nederlaag tegen Cagliari. Verdediger André Dias gooide de kansen van Lazio te grabbel toen hij zijn eigen doelman versloeg. Ondanks een offensief kon er niet meer gescoord worden. De achterstand op AC Milan blijft zeven punten, maar de Milanezen spelen morgen nog tegen Napoli.

Palermo – Udinese 0-7
Udinese heeft zwaar uitgehaald bij Palermo. Al na een halfuur hadden Di Natale en Sanchez (2x) er al 0-3 van gemaakt. Palermo moest verder met tien en daar profiteerde Udinese van via opnieuw Di Natale en Sanchez die elk nog twee keer scoorden