Malaga wint fel beladen degradatietopper

Jarryd Naegels
| 1 reacties

Malaga heeft gisteravond drie levensbelangrijke punten gepakt. In eigen huis werd er met 3-1 gewonnen van Almeria.

Malaga moest absoluut winnen wou het niet degraderen. De partij begon nochtans slecht voor de thuisploeg. Na tien minuten had Feghouli de bezoekers immers al op voorsprong getrapt.

Nadien ontstond er een ware veldslag. In deze degradatietopper vielen er uiteindelijk twaalf kaarten. Ulloa van Almeria keek tien minuten voor het einde zelfs tegen rood aan. Op dat moment had Maresca de thuisploeg al op gelijke hoogte gebracht.

De wedstrijd kantelde nadien volledig. Malaga scoorde nog twee keer tegen de tien van Almeria. Gimenez en Lopez zorgden in het slot met hun goals voor een broodnodige zege. In de stand springt Malaga over Almeria naar de voorlaatste plaats.