Cavens: "Het was nooit buitenspel"

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
Cavens: "Het was nooit buitenspel"
Foto: © SC

Jurgen Cavens was na het gelijkspel tegen Eupen zwaar teleurgesteld. “Het was opnieuw hetzelfde liedje als de voorbije weken”, jammert de geel-zwarte spits.

“We starten weer dramatisch en zetten Eupen zelf in een comfortabele zetel”, gaat Cavens verder. “Iedereen weet hoe belangrijk deze wedstrijd is, maar toch hangt die bal na één minuut en zesentwintig seconden al tegen de netten.”

Daarna nam de thuisploeg de wedstrijd in handen. “Als er één ploeg verdiende te winnen, dan was het toch wel Lierse. Al hebben we wel iets te weinig kansen gecreëerd. Ook de flanken werden te weinig gebruikt. Het was allemaal veel te slordig.”

Toch zat de zege er in. Een doelpunt van Wesley Sonck werd afgekeurd voor buitenspel. Onterecht meent Cavens. “De bal wordt tot bij mij gespeeld door een verdediger van Eupen. Daarna leg ik de bal opzij voor Sonck, het kan dus nooit buitenspel zijn”, foetert de Lierse spits. “Zoiets is heel frustrerend.”

Zo blijft Lierse in het klassement wel achter Eupen. “We hebben voldoende kwaliteit in huis om de degradatie te vermijden. Dit Lierse met zijn fans hoort gewoon in eerste klasse thuis”, meent Cavens. “Maar om meer punten te pakken, moeten we toch eens langer de nul kunnen houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties