Dahmane: "Waarom vier Vlaamse scheidsrechters?"

Steurbaut Kersten
| 23 reacties
Dahmane: "Waarom vier Vlaamse scheidsrechters?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er was op het Lisp een belangrijke rol weggelegd voor Mohamed Dahmane. Een rode kaart voor de Franse Algerijn liet Lierse toe om zich terug in de wedstrijd te knokken. De aanvaller begreep er niets van.

“Ik moet mijn verantwoordelijkheid nemen en wil mijn excuses aanbieden”, steekt Dahmane van wal. De voormalige spits van Club Brugge en Racing Genk kreeg in het begin van de tweede helft zijn tweede gele kaart nadat hij na een fluitsignaal van scheidsrechter Luc Wouters het leer toch over Eiji Kawashima in doel legde.

“Met al het lawaai in de tribunes heb ik het fluitje de scheidsrechter niet gehoord. Al ben ik er wel honderd procent zeker van dat ik niet buitenspel stond." De televisiebeelden geven Dahmane trouwens gelijk. "Als het daar 0-2 wordt, dan is de wedstrijd afgelopen. Maar ja, ik was voor de wedstrijd al verrast dat deze wedstrijd geleid werd door vier Vlaamse scheidsrechters.”

Dankzij een puntje houdt Eupen wel Lierse achter zich. “Het is zeker nog niet voorbij. Lierse heeft zelfs een moeilijker programma. Hopelijk valt de bal goed voor ons.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties