Mirallas en Hazard stellen Leekens gerust

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Mirallas en Hazard stellen Leekens gerust
Foto: © SC

Bondscoach Georges Leekens zal het met veel plezier opgemerkt hebben. Kevin Mirallas en Eden Hazard verkeren in bloedvorm en onderstreepten dat afgelopen weekend met een puike prestatie.

Mirallas maakte voor Olympiakos het derde doelpunt in de eenvoudige overwinning tegen Ergotelis (3-0). Voor de Luikenaar was het al zijn dertiende doelpunt in Griekse loondienst. Volgende week mag Mirallas misschien zelfs de sirtaki dansen. Bij een overwinning is de club immers zeker van de landstitel.

Daar is Eden Hazard in Frankrijk nog lang niet zeker van. De Rode Duivel hiel zijn ploeg in Marseille met een weergaloos doelpunt (Bekijk hier de video) wel aan de overwinning, maar Lille moet nog altijd de leiding delen met Stade de Rennes.

In Italië eindigde het duel tussen Bologna, zonder Gaby Mudingayi, en Cagliari, met Radja Nainggolan negentig minuten tussen de lijnen op een 2-2-gelijkspel. Jean-François Gillet (Bari) kreeg tegen Udinese de enige treffer van de wedstrijd tegen, een strafschop van Antonio Di Natale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties