Hamme-Zogge nieuwe leider Oost-Vlaanderen 4E

Melissa Maes
| 1 reacties
Hamme-Zogge nieuwe leider Oost-Vlaanderen 4E
Foto: © SC

In het derde periodekampioenschap in de vierde provinciale E Oost-Vlaanderen staat VKS Hamme-Zogge aan de leiding nadat het met 1-3 won van WS Meerdonk. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Hamme-Zogge een goede zaak gedaan.

De wedstrijd tussen WS Meerdonk en VKS Hamme-Zogge werd overschaduwd door drie rode kaarten, maar tussendoor was er ook tijd voor enkele doelpunten. De bezoekers kwamen al snel op voorsprong nadat thuisdoelman Carlsson zich had verkeken op een afgeweken bal van Weyenberg.

In de tweede periode kon Meerdonk meer druk uitoefenen maar het was Hamme-Zogge die scoorde. Audenaert kon zonder veel moeite de bal naast de doelman plaatsen. De vreugde verdween nadat de scheidsrechter van dienst een ingebeelde strafschopfout zag en Chantah zorgde zo voor de 1-2.

Thuisspeler Moens en bezoeker Peeters mochten zich gaan douchen na een tweede gele kaart. Hamme-Zogge kon nog enkele keren counteren en De Schoesitter knalde de 1-3 op het bord. Meerdonk-verdediger Van Walle kreeg ook nog een rode kaart waardoor de wedstrijd eindigde met negen tegen tien.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (4E)

Nieuwste reacties