De Camargo: “Ik geloof nog in de redding”

Michiel Derwael
| 10 reacties
De Camargo: “Ik geloof nog in de redding”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga. De club staat op een laatste plaats, maar kan in de degradatiestrijd wel weer beroep doen op Igor De Camargo. De aanvaller is hersteld van een knieblessure.

Igor De Camargo kent geen goed eerste jaar in de Bundesliga. De aanvaller kampte voortdurend met blessures. "Dat heb je natuurlijk niet in de hand, maar het hoort nu eenmaal bij het voetbal. Het is heel vervelend, maar je mag de moed niet opgeven”, vertelt de spits op de clubwebsite.

De Rode Duivel is pas hersteld van een knieblessure en is klaar om zijn club te helpen in de strijd tegen de degradatie. “Ik nam nog geen risico’s op training en moet afwachten hoe mijn knie de komende dagen evolueert. Als de pijn niet terugkomt, dan kan ik mogelijk zaterdag al spelen."

De aanvaller blijft strijdvaardig en hoopt op een verlengd verblijf in de bundesliga. "Ik geloof, net als de hele ploeg, nog in de redding. We staan op vijf punten van een veilige plaats en er resteren ons nog zes duels. Met vier zeges kan het lukken", aldus De Camargo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties