Slaat Man United droom van Chelsea weer aan diggelen?

Fabian Morren
| 2 reacties
Slaat Man United droom van Chelsea weer aan diggelen?
Foto: © SC

Vanavond worden de terugwedstrijden van twee kwartfinales in de Champions League afgewerkt. Chelsea probeert een 0-1-nederlaag recht te zetten op Old Trafford tegen Manchester United.

Manchester United - Chelsea (heen: 1-0)

Chelsea lijkt na de heenwedstrijd weer naast de eindzege in de Champions League te grijpen. Sir Alex Ferguson gooide nog wat extra zout in de wonden. "Het lijkt wel een obsessie voor Chelsea om de Champions League te winnen", zei de Schotse manager van Manchester United.

"Hun eigenaar klopt altijd weer op dezelfde nagel. Maar door altijd te roepen dat je die Cup moet winnen, overdrijf je wel wat. Het blijft een zeer moeilijke competitie, want de beste teams van Europa zijn vertegenwoordigd."

Man United kan rekenen op Wayne Rooney, die afgelopen zaterdag tegen Fulham nog ontbrak vanwege een schorsing. Chelsea-coach Carlo Ancelotti hoopt intussen op een klein mirakel. Een uitschakeling zou de druk op de Italiaanse oefenmeester nog verder doen toenemen.

Shakhtar Donetsk - Barcelona (heen: 1-5)

Barcelona staat al met anderhalf been in de halve finales na een ruime zege in de heenwedstrijd. Niemand die er nog aan twijfelt dat Barcelona zich plaatst, maar toch blijft coach Pep Guardiola voorzichtig.

De oefenmeester treedt dan ook met zijn sterkste elftal aan. "Je speelt niet een wedstrijd voor de halve finale, maar twee. We spelen om door te bekeren en dus zal ik ook geen spelers sparen."

Wat denkt Bwin over de match?

Manchester United en Barcelona zijn favoriet. Een gokje op Chelsea en Shakhtar Donetsk daarentegen zal u iets meer opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Man United de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 330 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Chelsea wint u 495 euro. Wint Barcelona, dan krijgt u bij Bwin 300 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Shakhtar wint u 495 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties