Vanaken: "Alles dan maar op de eindronde"

Dirk Pieters
| 3 reacties
Vanaken: "Alles dan maar op de eindronde"
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Lommel United heeft de afgelopen weken de titel mogelijk uit handen gegeven. Ook Sam Vanaken beseft dat het heel moeilijk zal worden, maar wil toch nog niet opgeven.

“De titel wordt een moeilijk verhaal op dit moment, maar het is nog steeds niet over. We moeten ervoor blijven gaan zolang er nog een kans is. Leuven liet afgelopen weekend ook punten liggen en wij konden niet profiteren. Dat is extra pijnlijk voor ons en voor de supporters”, aldus Vanaken.

De sfeer in de kleedkamer zal niet meer zo uitbundig zijn zoals enkele maanden geleden? “Het is logisch dat na zo een wedstrijd én de nederlaag de kopjes naar beneden hangen. Het was heel stil in de kleedkamer en iedereen besefte dat dit weer een unieke kans was. Toch moeten we verder werken naar de wedstrijd van zaterdag, maar het zal niet simpel worden om deze nieuwe klap te verwerken.”

Alles dan maar op de eindronde? “We zijn zeker klaar als we de eindronde moeten spelen. Elk team heeft wel eens een mindere periode, maar daar komen we sterker uit. De eindronde moet dan maar gewonnen worden.”  Wat als Lommel United ook volgend seizoen in tweede speelt? “Ik blijf zeker volgend seizoen nog in Lommel. Ik lig nog een jaar onder contract en ik zit hier goed. Kort bij huis, in een vertrouwde omgeving en in een goede ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties