Liverpool wil één of twee toppers kopen

Yves Dekoning
| 20 reacties
Liverpool wil één of twee toppers kopen
Foto: © SC

Liverpool zal volgende zomer fors investeren in de ploeg. Maar we moeten gaan karrenvracht nieuwe spelers op Anfield verwachten. De club hoopt enkele toppers aan te trekken en wil verder kansen geven aan de jeugd.

In januari mocht Kenny Dalglish ruim 75 miljoen euro uitgeven aan Andy Caroll en Luis Suarez. In de zomer zou hij minstens even veel kunnen spenderen aan nieuwe spelers. De schot wil echter niet te veel nieuwe spelers halen. Hij wil vooral investeren in kwaliteit. De bedoeling is één of twee topspelers naar Anfield te lokken. Daarbij lijkt de voorkeur uit te gaan naar creatieve vleugelspelers. 

Sinds Dalglish bij Liverpool terug aan de slag ging als manager, krijgen jongeren meer kansen. Hij wil die lijn ook volgend seizoen doortrekken. Daarom mag de kern niet te breed zijn. Er zullen zeker enkele dure buitenlanders moeten vertrekken.

De U18 van Liverpool presteert al enkele jaren heel sterk, maar de stap naar de eerste ploeg bleek steeds te sterk. Onder Dalglish grepen Martin Kelly en Jay Spearing al hun kans. Volgend seizoen is het misschien aan jongens als Jonjo Shelvey, Danny Wilson, Dani Pacheco of Daniel Ayala om hun kunnen te tonen. 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties