Derijck: "Misschien wel van ADO naar Premier League"

Derijck: "Misschien wel van ADO naar Premier League"
Foto: © SC

Timothy Derijck is aan een geweldig jaar bezig bij ADO Den Haag. De geruchten over een nakend vertrek nemen dan ook exponentieel toe. Volgens de laatste berichten zou ook Bolton Wanderers geïnteresseerd zijn.

"Dit is het eerste wat ik er van hoor", aldus Derijck bij VoetbalPrimeur. "Die interesse is natuurlijk leuk. Eerder las ik al dat Club Brugge belangstelling had. Het is een fantastisch jaar, zowel voor mij als voor de club, voor iedereen eigenlijk."

"Dan word je automatisch wel met clubs in verband gebracht. Hoe concreet die belangstelling is, dat moeten we dan nog maar zien. Het is duidelijk dat er dingen spelen, maar daar houd ik me nu nog niet mee bezig."

Ook Club Brugge toont interesse, maar Derijck droomt van meer. "Als er zulke clubs uit de Premier League, een enorme competitie, naar je komen kijken moet je altijd vereerd zijn, vind ik", gaat Derijck verder.

"Ik hoop dat ikzelf het niveau blijf halen dat ik het hele jaar heb gehaald. Lukt dat, dan moet het allemaal wel in orde komen. Van ADO Den Haag naar de Premier League overstappen, dat kunnen niet veel spelers zeggen. Het is dan aan mij om te bewijzen dat ik die stap aankan."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties