Xavi: "Dit is een overwinning voor het voetbal"

Ruben Philippe
| 34 reacties
Xavi: "Dit is een overwinning voor het voetbal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona won gisterenavond met 0-2 van een erg defensief Real Madrid. De spelwijze van de Madrilenen zorgde voor grote frustratie bij Xavi. "Het werkte misschien in de Spaanse beker, maar deze keer niet", liet de middenvelder zich ontvallen.

Een woedende José Mourinho liet zich na de wedstrijd zeer kritisch uit over de arbitrale leiding. Vooral de rode kaart van Pepe zat de Portugees hoog. "Je zal altijd discussie hebben over de scheidsrechter", opent Xavi na de wedstrijd. "De rode kaart van Pepe was echter wel heel duidelijk."

Over de spelwijze van zijn tegenstander was de Spanjaard helemaal niet te spreken. "We kregen wat we verdienden. Barcelona wil altijd aanvallend voetbal brengen, bij Real Madrid hopen ze op foutjes van ons", vergelijkt de middenvelder de spelwijze. 

Uitspraken over Mourinho kregen de journalisten niet te horen. "Ik hou me enkel met Barcelona bezig. We hebben een goede prestatie neergezet en het is een correcte uitslag. Dit is een overwinning voor het voetbal", sluit de Spanjaard af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties