Spelersbus van Schalke 04 vergeet Huntelaar

Spelersbus van Schalke 04 vergeet Huntelaar
Foto: © SC

Klaas-Jan Huntelaar stond woensdag alleen buiten het stadion Old Trafford na de verloren Champions League-wedstrijd tegen Manchester United. De bus was vertrokken zonder de spits.

Er was speciaal een bus van Schalke 04 voorzien om de spelers van het stadion naar het hotel te brengen. Huntelaar miste echter de blauwe spelersbus.

De aanvaller maakte na twee maanden blessureleed zijn comeback met een korte invalbeurt. Na de wedstrijd moest hij een dopingplas afleveren. Dat duurde tot na middernacht.

Huntelaar miste de finale én de spelersbus, maar was toch tevreden over zijn comeback. "Voor Schalke is het jammer, maar na de thuisnederlaag (0-2) wisten we al dat het een zware opgave was om bij United twee keer te scoren. Dat lukt bijna niemand."

"Maar ik ben zo blij dat ik weer heb kunnen spelen. Dat is belangrijker met het oog op wat er nog komt voor ons. Schalke speelt over twee weken de bekerfinale in Berlijn en die wil ik meemaken. Daarvoor is het noodzakelijk dat ik snel wedstrijdritme opdoe.''

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties