Adebayor ziet Tottenham wel zitten

Fabian Morren
| 1 reacties
Adebayor ziet Tottenham wel zitten
Foto: © SC

Emmanuel Adebayor gaat mogelijk toch weer in de Premier League aan de slag. Een verlengd verblijf bij Manchester City behoort wellicht niet tot de mogelijkheden, maar Tottenham zou wel een optie zijn.

Adebayor wordt momenteel door Real Madrid geleend van Manchester City. De Togolese aanvaller scoorde in de Champions League twee keer tegen Tottenham, maar de Londense aanhang zongen de voormalige spits van Arsenal wel op racistische wijze toe.

"Ik heb de liederen gehoord en ik voelde me daar slecht bij, want voordat ik naar Real Madrid vertrok was Tottenham mijn eerste keus", vertelt Adebayor aan Football Focus.

"Ik heb de liederen niet heel serieus genomen toen ik ze hoorde. Ik heb het niet op een slechte manier opgepakt, maar het was vervelend omdat de mensen moeten beseffen dat wij voetballers zijn. Vandaag spelen we voor de ene club, de volgende dag wel misschien wel voor hen."

Adebayor wil nog steeds naar Tottenham. "Ik zou er heengaan en er tekenen. Misschien waren de fans kwaad omdat ik tweemaal tegen ze scoorde. Misschien hadden ze het gevoel dat Adebayor verantwoordelijk was voor de uitschakeling in de Champions League en het beëindigen van de droom om de finale te bereiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties