Geeraerd: "Veel jongens zitten op hun tandvlees"

Geeraerd: "Veel jongens zitten op hun tandvlees"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren-coach Dirk Geeraerd was tevreden na de wedstrijd. Hij vond dat zijn ploeg een verdiende overwinning boekte. Jammer genoeg zag de coach drie spelers uitvallen.

"Het is verdiende overwinning", zegt Dirk Geeraerd na de wedstrijd. "Zeker op basis van de eerste helft. Toen zochten we goed de ruimte tussen de linies en kwamen we met een mooi doelpunt op voorsprong. Michael Clepkens pakte ook nog uit met een schitterende en nodige redding bij een 2-1-stand."

"Bij de start van de tweede helft wisten we dat Eupen sterk ging starten", gaat Geeraerd verder. "We zakten iets te ver terug en dat is gevaarlijk bij Eupen. Zij spelen op het niveau van eerste klasse en hebben goede spelers. Door een domme fout van ons kunnen zij dan de aansluitingstreffer scoren waardoor het nog spannend werd. Gelukkig kunnen wij dan nog die 4-2 maken."

De ziekenboeg van Waasland-Beveren is momenteel goed gevuld: "In de eerste helft verloren we Jean-Paul Kielo-Lezi en Laurens Paulussen. In de tweede helft kwam daar nog Julien Tournut bij en Michael Van Hoey kreeg het ook lastig. Veel spelers zitten nu op hun tandvlees. Ik denk dat onze kinesisten en onze dokter tegen zondag zullen moeten toveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties