Gillet: "Heb vertrouwen dat bestuur werk maakt van versterking"

Gillet: "Heb vertrouwen dat bestuur werk maakt van versterking"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guillaume Gillet was één van de jongens die vandaag voorop ging in de strijd en daarin ook ten onder ging. Net als bij de meeste Anderlecht-spelers was de ontgoocheling bijzonder groot.

"Alles wat dit seizoen kon tegenzitten, zat ook tegen", zuchtte Gillet. "Iedereen zei dat we als ploeg niet sterk genoeg waren om te wedijveren met Standard, maar tot 20 minuten van het einde stond het wel nog 1-1."

Gillet beseft ook dat er kwaliteit moet bijkomen. "Het bestuur zal ook wel gemerkt hebben dat er bepaalde zaken moeten verbeteren en ik heb er vertrouwen in dat ze daar werk van zullen maken."

Dat Standard hen uiteindelijk voorbijstak om een CL-plaats op te eisen, zit bij de meeste spelers van paars-wit heel diep. "Ik ben nooit voor de play-offs geweest. Dat het bestuur daar wel voor ijverde? Ik mag toch mijn mening zeggen? Standard was allang uitgeschakeld en door een kronkel konden ze terugkeren."

"Wie er kampioen gaat spelen? Genk heeft het thuisvoordeel, maar ik denk dat dit Standard de wapens heeft om Genk in eigen huis te gaan kloppen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties