Lehmann overweegt er nog een jaartje bij te doen

Bart De Wilde
| 1 reacties
Lehmann overweegt er nog een jaartje bij te doen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jens Lehmann hing na vorig seioen zijn keepershandschoenen aan de haak. In maart kwam hij terug bij zijn ex-club Arsenal om het keepersprobleem op te lossen en nu ziet hij zelfs een contractverlenging zitten.

Iedereen verwachtte dat de 41-jarige doelman na dit seizoen opnieuw zijn handschoenen zou opbergen, maar Jens Lehmann heeft de motivatie gevonden voor een extra seizoen.

Gezien mijn prestaties in de afgelopen maanden zou ik het absoluut nog wel kunnen", vertelt de ex-international tegen Bild. "Mijn ploegmaten vragen iedere dag weer of ik er niet nog een seizoen aan vast wil plakken.”

In één wedstrijd stond Lehmann in de basis: "Ik had drie weken nodig om weer helemaal fit te worden en mocht ook nog eens spelen tegen Blackpool. Ik dacht bij mezelf: "Je kan het nog, je bent het kunstje nog niet verleerd.”

Ook als Arsenal hem geen contractverlenging geeft, wil de Duitse doelman in het voetbal blijven: "Ik ga dan hard aan de slag om mijn trainersdiploma te halen." Lehamn zou liefst in Engeland werken: "Als je zulke persoonlijkheden als Sir Alex Ferguson en Wenger in Engeland hebt, dan is Engeland de beste optie voor mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties