Vanden Stock : "Jacobs blijft"

Bart De Wilde
| 467 reacties
Vanden Stock : "Jacobs blijft"
Foto: © SC

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock heeft een evaluatie gemaakt van het voorbije seizoen. Daarin bevestigde Vanden Stock dat Ariël Jacobs blijft.

Ik kan vandaag zeggen dat Ariël Jacobs de volledige steun krijgt van het bestuur. Hij heeft bevestigd dat hij met volle kracht aan het nieuwe seizoen wil beginnen", zegt Roger Vanden Stock tegen de VRT. "We beseffen dat de druk groot zal zijn als het volgend seizoen niet vlot loopt in de eerste matchen. Maar we hebben hem niets te verwijten en gaan door."

Vanden Stock legt de oorzaken niet bij Jacobs, maar zoekt ze ergens anders: "De eerste klap was het vertrek van Boussoufa. We dachten dat we zonder hem de titel zouden pakken. Daarna was er de blessure van Biglia. Ook dat was een zware opdoffer."

De Anderlecht-voorzitter spreekt wel van een mislukt seizoen: "Als je denkt dat je kampioen gaat worden, mag je zeker van een mislukt seizoen spreken. Zeggen dat iedereen nu moet vertrekken en dat we er niets van kennen, is overdreven."

"We zijn bezig met versterking en we hebben de financiële mogelijkheden om iets te doen. De vraag is nog of Romelu Lukaku de club zal verlaten en zo ja, voor hoeveel geld", besluit Vanden Stock.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties