Kompany viert, Vermaelen treurt

Melissa Maes
| 7 reacties
Kompany viert, Vermaelen treurt
Foto: © SC

Vincent Kompany is met Manchester City voor het eerst in de clubgeschiedenis rechtstreeks gekwalificeerd voor de Champions League. Simon Mignolet won gemakkelijk met Sunderland. Thomas Vermaelen moet tevreden zijn met vierde plek.

Bolton Wanderers – Manchester City 0-2
Manchester City heeft zich rechtstreeks geplaatst voor de Champions League. Vincent Kompany en Dedryck Boyata wisten zondag te winnen van Bolton Wanderers en verzekerden zich zo van de derde plaats.

In de 43ste minuut zette Lescott de 0-1 op het scorebord. Manchester City kwam in de tweede helft op 0-2 dankzij Dzeko.

Fulham – Arsenal 2-2
Arsenal is dik teleurgesteld na het 2-2-gelijkspel bij Fulham. Tot enkele weken terug deed het nog mee voor de titel, nu moeten de Gunners zich tevreden stellen met de vierde plaats.

Arsenal heeft zondag naast een ticket voor de groepsfase Champions League gegrepen. De ploeg van Thomas Vermaelen kon enkel bij de drie bovenste eindigen mocht Manchester City punten laten liggen, maar dat deed het niet.

West Ham United – Sunderland 0-3
De ploeg van Simon Mignolet kende geen problemen met de hekkensluiter van de Premier League. Sunderland won makkelijk met 0-3.

Sunderland ging de rust in met een 0-1 (Zenden) voorsprong. In de tweede periode pikten Sessegnon en Riveros nog een doelpuntje mee. In de stand eindigen Mignolet en zijn ploegmaats op de tiende plek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties