Vermaelen: "Niet zeker dat het tussen mij en Vertonghen gaat"

Vermaelen: "Niet zeker dat het tussen mij en Vertonghen gaat"
Foto: © SC

Thomas Vermaelen is terug. De verdediger ligt in de balans met Jan Vertonghen voor een basisplaats tegen de Turken. "Thomas heeft nog wat werk om de oude te worden, maar hij zit nu reeds aan een heel hoog niveau", loofde Leekens de speler van Arsenal.

De linksachterplaats is vrijwel zeker voor ofwel Vertonghen ofwel Vermaelen. De twee liggen bij de bondscoach duidelijk nog in de weegschaal. "Iedereen denkt dat het tussen Jan en mij gaat voor die plaats, maar dat is absoluut nog niet zeker. We weten het zelf nog niet. Misschien spelen we zelfs allebei, misschien geen één van beide. We houden er ons ook niet echt mee bezig. We willen allebei spelen, maar het resultaat is belangrijker."

Het typeert de groepssfeer die Leekens het laatste jaar met man en macht in de ploeg pompte: alles voor het resultaat. "We leven enorm naar die wedstrijd toe", bevestigt Vermaelen. "Het leeft enorm bij de mensen en dat is positief. We hebben veel vertrouwen en dat moeten we meenemen naar de wedsttrijd vrijdag. De sfeer tussen de spelers zit enorm goed. Op en naast het veld. Als we op dat veld zullen stappen, zal de focus er echter onmiddellijk zijn. Wat voor gevoel ik heb? Een heel goed gevoel."

De Rode Duivels kunnen u ook nog een extraatje bezorgen!
U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken via BWIN. Schrijf u in via deze website en ga naar huis met zak geld.
 
Denkt u bijvoorbeeld dat de Rode Duivels met 2-1 zullen winnen van Turkije, dan betaalt BWIN  zeventien keer uw inzet terug: 2.550 euro. U kan ook voorzichtiger zijn en gewoon gokken op een overwinning van de Belgen, wat nog steeds 322,5 euro oplevert. 

Gegokt maar verloren? Misschien is er nog een troostprijs. Bij iedere gok van 10 euro op een sportweddenschap tot eind juni, maak je nog kans op een VIP-reis naar Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties