Xabi Alonso sluit terugkeer naar Liverpool niet uit

Bart De Wilde
| 15 reacties
Xabi Alonso sluit terugkeer naar Liverpool niet uit
Foto: © SC

Xabi Alonso vertrok in 2009 bij Liverpool en tekende een contract bij Real Madrid. De Spaanse middenvelder sluit een terugkeer niet uit.

Xabi Alonso vertrok omdat de relatie tussen de toenmalige coach Rafael Benitez was verstoord. In de toekomst hoopt de inmiddels 29-jarige controleur weer terug te keren in de havenstad.

“Momenteel weet ik nog niet wat er gaat gebeuren, maar het is zeker een mogelijkheid”, vertelt Alonso in gesprek met Liverpool TV. “Waarom niet? In de voetbalwereld veranderen dingen zo snel en ik heb een passie voor Liverpool. Dus als de omstandigheden zich voordoen, waarom niet.”

Het was erg moeilijk te vertrekken”, blikt de Spaanse international terug. “Het was en zal altijd speciaal blijven. Het zit in mijn hart, want ik heb het hier allemaal intens beleefd. Ik mis veel dingen: de jongens, de atmosfeer op het trainingscomplex en de sfeer op Anfield. Die is niet te verslaan. Het zal altijd in mijn gedachten zijn.”

Alonso denkt dat het volgend seizoen beter zal gaan met Liverpool: “Nu Kenny Dalglish trainer is ziet het er team er weer goed uit.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties