Jewell: "Informeren wil niets zeggen"

Yves Dekoning
| 6 reacties
Jewell: "Informeren wil niets zeggen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aanvaller Connor Wickham kan rekenen op interesse van zowat elke club uit de Premier League. De Britse pers ziet hem dan ook binnenkort bij een Engelse topclub spelen, maar voorlopig kreeg Ipswich nog geen enkel bod binnen.

Connor Wickham is momenteel met de Engelse U21 aan de slag op het Europees Kampioenschap in Denemarken. De 18-jarige aanvaller is gegeerd wild in Engeland. Vooral Liverpool en Sunderland zouden erg geïnteresseerd zijn in een transfer. Ipswich moet Wickham niet verkopen en manager Paul Jewell hoopt hem langer te kunnen houden. 

"Iedereen praat over Wickham, maar we hebben nog geen enkel bod ontvangen. We moeten niemand verkopen en zullen alleen een bod aanvaarden dat we goed vinden of als een speler echt weg wil. Er zijn wel clubs geweest die geïnformeerd hebben, maar dat betekent niets. Ik kan ook bij Barcelona informeren naar Lionel Messi. Maar dat wil niet zeggen dat ik hem zal kunnen kopen."

Jewell verwacht wel dat de situatie kan veranderen als Wickham terugkeert uit Denemarken. Hij denkt ook dat het transfergeweld pas echt zal losbarsten als de clubs over enkele weken terug beginnen te trainen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties