Mignolet krijgt er enkele ploegmaats bij

Yves Dekoning
| 2 reacties
Mignolet krijgt er enkele ploegmaats bij
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sunderland heeft zich de voorbije week geroerd op de transfermarkt. De club trok twee aanvallers, twee middenvelders en eerder al een keeper aan.

Sunderland kreeg van Liverpool FC twintig miljoen euro voor Jordan Henderson en is dat geld aan het investeren in de ploeg. De club haalde twee jonge aanvallers met Connor Wickham en Ji Dong-Won. De 20-jarige Dong-Won komt van Chunnam Dragons. Hij speelde al elf keer voor de nationale ploeg van Zuid-Korea. De 18-jarige Wickham werd weggeplukt bij Ipswich. Hij genoot de interesse van alle Engelse topclubs, maar Sunderland haalde hem binnen. De transfersom zou door allerhande clausules kunnen oplopen tot 15 miljoen euro.

Ook twee middenvelders verhuizen naar de Black Cats. Craig Gardner komt voor zeven miljoen euro over van Birmingham. De 24-jarige Gardner scoort vlot, vorig seizoen tien keer. Ook vleugelspeler Sebastian Larsson werd bij Birmingham gehaald. Hij was einde contract en werd drie weken geleden al vastgelegd. Eerder haalde Sunderland ook al een concurrent voor doelman Simon Mignolet. Ook Keiren Westwood was een vrije speler nadat zijn contract bij Coventry afliep. Larsson en Westwood zijn beide 26 jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties