Gervinho: "Eén van de mooiste dagen van mijn leven"

Jelle Vereecke
| 8 reacties
Gervinho: "Eén van de mooiste dagen van mijn leven"
Foto: © SC

De transfer van Gervinho naar Arsenal is sinds vandaag helemaal rond. De ex-spits van Beveren is dolgelukkig met zijn transfer naar de Premier League.

"Het is een geweldig gevoel om een speler van Arsenal te zijn", zegt Gervinho op de clubwebsite. "Ik ben heel blij. Ik heb er altijd van gedroomd om voor deze club te spelen. Nu heb ik mijn doel bereikt en ben ik ongelooflijk gelukkig. Dit is één van de mooiste dagen van mijn leven."

"Ik ben heel gelukkig dat ik de kans krijg om met Arsène Wenger te werken", vervolgt de spits die overkomt van Frans kampioen Lille. "Ik ben naar hier gekomen omdat ik geloof dat hij mijn spel nog kan verbeteren en mij naar een ander niveau kan tillen. Ik zal alles geven voor mijn nieuwe team."

Ook Wenger is tevreden met zijn nieuwe spits. "Hij kan voorin op alle posities spelen en bezit kwaliteiten die ik belangrijk vind. Hij beweegt goed zonder bal en is goed in één-tegen-één situaties. Bovendien gaf hij vorig seizoen in Frankrijk de meeste assists en scoorde hij 15 keer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties