Brüls: “We zijn niet kansloos”

Stefan Claus
| 3 reacties
Brüls: “We zijn niet kansloos”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Brüls weet dat Westerlo met Young Boys Bern een sterke tegenstander treft. “Toch zijn de kansen zijn fifty-fifty”, voorspelt de Westerlo-speler.

“De confrontatie met Young Boys Bern is voor ons de gelegenheid om Europa te tonen wat we in onze mars hebben. Er zullen tal van scouts in de tribune zitten, maar daar mogen we niet aan denken”, aldus Brüls. De speler zelf zou gevolgd worden door Standard, maar daar weet hij niets van.

“Het niveau van de Zwitserse competitie is ongeveer hetzelfde als bij ons. En tegen Anderlecht wonnen we vorig jaar toch ook zowel thuis als in de beker”, voegt Brüls er nog aan toe. Bij Young Boys Bern speelt nota bene een ex-speler van Anderlecht, maar Jan Lecjacks is out met een armblessure.

Brüls is zelf nog maar pas hersteld van een blessure aan de knie en speelt vanavond voor zijn overleden vader. “Zonder mijn pa was ik niets geworden. Hij heeft zich volledig weggecijferd voor mij. Ik put hieruit nog meer moed en kracht om beter te doen dan vorig jaar”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties