Arsene Wenger woedend op ref: "Hij heeft alles verpest"

Sam Soetaers
| 16 reacties
Arsene Wenger woedend op ref: "Hij heeft alles verpest"
Foto: © SC

Thierry Henry wilde graag nog eens in het shirt van Arsenal spelen. Het was de Fransman bijna gelukt, maar die verdomde scheidsrechter stak echter stokken in de wielen, dit grote woede van de spits en coach Arsene Wenger.

Arsenal speelde zondag een oefenwedstrijd tegen New York Red Bulls, de ploeg van Thierry Henry. Samen met Arsene Wenger had hij afgesproken om tien minuten voor tijd een shirt van Arsenal aan te trekken. De twee Fransen werden echter teruggefloten door de scheidsrechter.

“We wilden Henry een passend eerbetoon geven en het was ook een kleine verrassing voor het publiek om hem even met ons te laten meespelen”, baalde de coach van Arsenal na afloop. “Henry vond het zelf reuzeleuk, de scheidsrechter iets minder. Hij zei dat het in strijd zou zijn met de regels. Heel jammer want het gaat hier toch maar om een oefenwedstrijd?”

De oefenpot eindigde op een 1-1 gelijkspel. “Henry is nog steeds pure topklasse”, stelde Wenger vast. “Zowel met zijn hoofd als met zijn voeten is hij nog pure wereldklasse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties