Liverpool kan Enrique binnenhalen
Redactie
| 16 reacties
Liverpool kan Enrique binnenhalen
Foto: © SC

Liverpool FC heeft deze zomer al vier versterkingen gehaald en daar zou nu snel een vijfde bij komen. Bij Newcastle zouden de Reds een linksback wegplukken.

Liverpool en Newcastle zouden volgens verschillende Britse bronnen een akkoord hebben over de transfer van Jose Enrique. De 25-jarige linksachter wou zijn contract bij de Magpies niet verlengen en zou nu voor acht miljoen euro mogen vertrekken. Als Enrique door de medische testen geraakt en het contractvoorstel van LFC accepteert, staat niet de transfer nog in de weg.

Ondertussen zou LFC ook nog steeds jagen op Scott Dann van Birmingham en Gary Cahill van Bolton. Beide verdedigers genieten ook de interesse van Arsenal. Vanuit Spanje doken er geruchten op dat de Reds Fernando Gago (Real Madrid) naar Anfield willen halen. Voor Gago is er concurrentie van Inter en Boca.

Liverpool trok eerder al Alexander Doni van Roma gratis aan. Voor Jordan Henderson (Sunderland), Charlie Adam (Blackpool) en Stewart Downing (Aston Villa) werden aanzienlijke transfersommen op tafel gelegd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties