Janssens: "Kovacs staat veel scherper"

Janssens: "Kovacs staat veel scherper"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chris Janssens deed het wedstrijdverloop kantelen met de inbreng van Kovacs na een half uur. Toch bleef Lierse met lege handen achter.

"Mechelen domineerde de eerste twintig minuten. We lieten hen te veel tussen de linies spelen en stonden te ver van onze man. Ik heb dan een tactische wissel doorgevoerd door Kovacs voor Dequevy te brengen. We werden meteen beter en sterker en veroverden vaker de tweede bal. We scoren in tweede helft met Peter Kovacs die een voorzet van Wesley Sonck binnenkopt en dan weet je dat de wedstrijd alle kanten op kan. Maar Gorius deed de wedstrijd alsnog kantelen."

Chris Janssens merkt op training dat Kovacs veel beter is dan vorig jaar. "Toen kwam hij van Noorwegen na een vermoeiend seizoen. Hij heeft gewerkt aan zijn gewicht en is nu vijf kilo vermagerd. Je ziet dat hij veel scherper staat en dat is zíjn verdienste."

De trainer van Lierse ziet het na de 2 op 9 zeker nog zitten. "We hebben al twee wedstrijden goed gevoetbald en deden dat vandaag ook met momenten. Die drie punten komen er vroeg of laat toch aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties