Messi loodst Argentinië voorbij Nigeria

Anthony Van der Planken
| 2 reacties

Argentinië heeft dinsdagmiddag in een oefenwedstrijd Nigeria verslagen met 3-1. Lionel Messi had een belangrijk aandeel in de zege.

Argentinië en Nigeria stonden in Bangladesh tegenover elkaar. Het waren de Argentijnen die met 3-1 aan het langste eind trokken. Messi speelde een sterke eerste helft en bereidde zelf de twee eerste doelpunten voor. Eerst zette hij Gonzalo Higuaín alleen voor doel, enkele minuten later kon Angel Di Maria binnen prikken na een rebound op een schot van Messi.

Na de rust toonde Nigeria zich sterker. De Afrikanen kwamen dan ook op 2-1 via Chinedu Obasi. De gelijkmaker hing zelfs even in de lucht, maar een owngoal van Elderson besliste de wedstrijd in het voordeel van de Argentijnen.