Hazard helpt Lille voorbij Saint-Etienne

Sam Soetaers
| 11 reacties

In de Franse Ligue 1 heeft Lyon zijn wedstrijd gewonnen van Dijon. Verder mocht ook Lille vieren na winst tegen Saint-Etienne.

Lyon is voorlopig leider in Frankrijk. Zaterdagavond ging het met 1-2 winnen bij Dijon. Gonalons had de bezoekers na 6 minuten op voorsprong gebracht, maar nog voor de koffie kon Corgnet gelijkstellen. Lyon stelde al snel in de tweede helft zijn zege veilig door een goal van Gomis.

Lille staat op een puntje van Lyon. Het ging met 1-3 winnen bij Saint-Etienne. De bezoekers kwamen na 7 minuten op voorsprong door een own-goal van Rozehnal. Voor Saint-Etienne werd het een bittere pil om slikken want Nery werd al voor de rust uitgesloten met een rode kaart. Na rust toonde Rode Duivel Eden Hazard zijn klasse met twee doelpunten. Invaller Obraniak scoorde het derde doelpunt.