Bulykin heeft veel vertrouwen: "Mijn geduld blijft niet duren"

Jarryd Naegels
| 13 reacties
Bulykin heeft veel vertrouwen: "Mijn geduld blijft niet duren"
Foto: © SC

Dmitri Bulykin zat het voorbije weekend negentig minuten op de bank bij Ajax. De spits is niet van plan om die rol nog maanden te vervullen. "Ik wil spelen want ik ben goed."

Ondanks een ongelukkige periode bij Anderlecht, mankeert het Bulykin niet aan zelfvertrouwen. De Russische spits is ervan overtuigd dat hij Ajax veel kan bijbrengen. "Ik ben iemand die heel makkelijk scoort", zegt hij vastberaden tegenover NUsport.

"Ik heb ervaring en weet wanneer ik voor doel moet opduiken. Ajax had ook een jonge spits kunnen kopen, maar die kosten veel geld. Ik zal makkelijker de juiste positie vinden dan een jonge snaak en ben goedkoper. Dat is een kwaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat ik op een hoog niveau kan acteren."

Het voorbije weekend kwam hij nochtans niet aan spelen toe. "Ik had verwacht dat ik mijn debuut ging maken, maar door de wedstrijdomstandigheden is dat niet gebeurd. Dat begrijp ik wel, al zal mijn geduld niet eeuwig blijven duren."

"Het is duidelijk dat ik zoveel mogelijk wil spelen in Amsterdam", zegt Bulykin. "Mijn geduld is niet oneindig en Ajax kan me gebruiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties