Interview Losada: "Positie van Suarez maakt het verschil"

Losada: "Positie van Suarez maakt het verschil"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot moet dit weekend naar Anderlecht. Voor Hernan Losada toch nog steeds een speciale verplaatsing, want hij lag drie jaar onder contract bij de Brusselaars en er spelen nog steeds twee landgenoten van hem.

Van de drie jaar dat Losada onder contract lag, werd hij er wel twee uitgeleend: een jaar aan Heerenveen en een jaar aan Charleroi. Dit seizoen keerde hij terug naar de oude stal bij Beerschot. "Het is nog steeds een speciale wedstrijd voor mij", bevestigt Losada. "Ik ken er nog heel wat mensen en heb nog steeds contact met Suarez en Biglia. Soms sturen we elkaar een sms'je of telefoneren we elkaar. Ik heb Suarez ook al gefeliciteerd met zijn prestaties van de laatste tijd."

Voor Losada zijn de glansprestaties van Suarez niet echt een verrassing. "Nee, verrast ben ik er niet door", vertelt hij. "Matias heeft enorme kwaliteiten, dat weet ik al lang. Wat er dan veranderd is tegenover de vorige seizoenen? Het vertrouwen dat hij nu wel heeft en volgens mij ook zijn positie. Hij is geen speler om op de flanken te spelen. Hij moet ruimte hebben om zijn acties te maken. De positie die hij nu speelt, ligt hem veel beter." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties