Chelsea wint ruim zonder Lukaku

Sam Soetaers
| 7 reacties
Chelsea wint ruim zonder Lukaku
Foto: © SC

Er zijn deze week voorlopig nauwelijks of geen verrassingen te noteren in de Engelse Premier League. Zowel Liverpool, Arsenal als Chelsea wonnen hun wedstrijd.

Chelsea kende geen moeite met Swansea. The Blues wonnen met 4-1. Fernando Torres draaide net voor het halfuur kort weg en schoot de 1-0 binnen. Het tweede doelpunt van Chelsea kwam er na een blunder van doelman Vorm. De inzet van Ramires ging door zijn benen in het doel. Nog voor rust moest de thuisploeg met tien verder na een domme charge van Torres. Maar ondanks de numerieke meederheid kon Swansea geen vuist maken. Ramires en de ingevallen Drogba scoorden nog voor Chelsea, terwijl Williams voor The Swans nog de eerredder kon scoren. Lukaku zat niet bij de selectie van Chelsea.

Arsenal behaalde dan weer een deugddoende zege tegen Bolton. Van Persie eiste bij The Gunners een hoofdrol op. De aanvoerder scoorde ook het openingsdoelpunt op aangeven van Ramsey. Twintig minuten later was er een zelfde scenario en kon de Nederlander zijn tweede goal van de middag scoren. In de slotfase legde Song de 3-0 eindstand vast.

Liverpool was op Anfield Road door een own-goal van Johnson op voorsprong gekomen tegen Wolverhampton. Suarez legde nog voor rust de 2-0 in het mandje. Meteen na de koffie kon Fletcher de aansluitingstreffer scoren, maar verder kwam Wolverhampton niet meer.

Overige Uitslagen:
Newcastle – Blackburn 3-1
West Brom – Fulham 0-0
Wigan – Tottenham 1-2

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties