Witsel haalt punt bij Defour

Sam Soetaers
| 17 reacties

De topper tussen Benfica en Porto is uitgedraaid op een 2-2 gelijkspel. Witsel begon bij Benfica aan de aftrap, terwijl Defour op de bank zat bij Porto.

Porto trok meteen het spel naar zich toe. De eerste grote kans van de match was voor Hulk, maar de spits vond doelman Arthur op zijn weg.

Zeven minuten voor rust was het wel raak. Kleber verlengde een vrije trap met zijn hoofd en zag de bal in de verste hoek binnen gaan.

Na rust kwam Benfica, waar Witsel een anonieme wedstrijd speelde op het middenveld, op gelijke hoogte. Cardozo omspeelde de doelman en hoefde de bal zo maar binnen te leggen.

Drie minuten later stond Porto alweer op voorsprong door een goal van Otamendi. Maar in de slotfase kwam Benfica weer langszij. Saviola stuurde Gaitan weg die de bal schitterend via de onderkant van de lat in doel schoot.