Anderlecht sluit supportersforum op zijn website

Jim Bogaert
| 94 reacties
Anderlecht sluit supportersforum op zijn website
Foto: © SC

Anderlecht heeft het icoontje van de link naar het supportersforum van zijn website gehaald. Anderlecht-onwaardige scheldpartijen naar aanleiding van een polemiek rond de aanvoerdersband zijn de reden voor het verwijderen van de link.

“De link keert terug als de kritiek weer min of meer beleefd wordt”, zegt communicatiemanager David Steegen aan de VRT. “Olivier Deschacht heeft niets met de verwijdering te maken”, wil Steegen ook nog duidelijk stellen.

Onder de Anderlecht-supporters woedt al weken een discussie over wie de Anderlecht-aanvoerder moet zijn. Olivier Deschacht draagt al jaren de band, maar geraakte die onlangs kwijt aan Biglia wegens kritiek die hij gaf op de club. Na zijn excuses aangeboden te hebben, veroverde hij de band terug, maar dat zint een groot deel van het Anderlecht-publiek niet.

"Anderlecht heeft geen problemen met kritiek, op voorwaarde dat het een beetje beleefd en onderbouwd gebeurt. De laatste tijd strookten de toon en het taalgebruik op het forum evenwel niet meer met de waarden van de club”, aldus Steegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties