Barton na wandeling door Soho: "Mischien ben ik toch niet zo speciaal"

Jim Bogaert
| 6 reacties
Barton na wandeling door Soho: "Mischien ben ik toch niet zo speciaal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joey Barton verkaste deze zomer naar de Londense grootstad waar hij nu voor Queens Park Rangers speelt. Het Britse enfant terrible heeft het naar zijn zin. "Ik wil graag in de metro springen, maar ik heb nog geen abonnement", is maar een van de quotes die vandaag in de Britse tabloids stonden.

"Ik ben eigenlijk geen grote liefhebber van autorijden. Hopelijk kan ik hier snel de metro en de bus gebruiken”, aldus Londens nieuwste inwoner. “Ik zal me zeker niet laten verblinden door de verleidingen van de stad, maar dat wil niet zeggen dat ik geen dingen zal doen om mijn horizon te verbreden”, laat de nieuwste sensatie van promovendus Queens Park Rangers weten.

Soho
"Zo liep ik onlangs nog rond in Soho. Ik hou ervan om naar al die verschillende persoonlijkheden te kijken. Dan pas besef ik pas: misschien ben ik toch niet zo’n speciaal geval.”

"Londen is een droomstad, maar wees gerust, de zaterdagavond lig ik op mijn sofa kijkend naar X-Factor en Match of the Day”, besluit Barton die vorige seizoen nog voor Newcastle speelde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties