Van der Vaart: "Wil niet meer achter mijn mannetje aanlopen"

Jim Bogaert
| 5 reacties
Van der Vaart: "Wil niet meer achter mijn mannetje aanlopen"
Foto: © SC

Rafael van der Vaart zou wel eens voor het eerst in conflict kunnen komen met zijn coach Harry Redknapp. “Ik wil mijn mannetje niet meer achtervolgen”, zei Van der Vaart volgens The Sun.

“Als ik voortdurend de linksback moet achtervolgen, kan ik mijn eigen spel niet meer spelen”, spreekt de Nederlander die tegen Arsenal de openingsgoal scoorde, maar op het uur tegen zijn zin vervangen werd.

"Zondag was niet de eerste keer dat ik op de rechtsmidden moest staan”, zei een gefrustreerde Van der Vaart. “Maar het is toch duidelijk dat ik centraal gevaarlijker ben voor doel. Ik hoop dat dit niet regelmatig gebeurt”, uitte de Tottenham-middenvelder zijn ongenoegens.

De vroegtijdige vervanging op White Hart Lane zit Van der Vaart nog diep. Vooral Redknapps uitleg na de match bekoorde hem niet. “Hij mag niet zeggen dat hij het deed om me te beschermen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat negentig minuten volmaken geen probleem zou geweest zijn.”

“Ik voelde me net zo sterk, had gescoord en zette mijn teamgenoten drie keer alleen voor de keeper”, aldus de Nederlandse international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties