Groep F: Ramsey bezorgt Marseille stevige kater

Fabian Morren
| 8 reacties

Arsenal heeft een uitstekende zaak gedaan door met 0-1 te winnen bij Olympique Marseille. Olympiakos en Kevin Mirallas wonnen thuis van Borussia Dortmund.

Marseille – Arsenal 0-1

Beide ploegen presteren ondermaats in de eigen competitie en dat bewezen ze in hun onderling duel. Marseille had beide wedstrijden in de Champions League al gewonnen tot dusver, maar tegen Arsenal durfde het te weinig voetballen. De bezoekers wilden wel, maar konden nauwelijks wat klaarmaken. Een 0-0 leek dan ook een logische uitslag te worden, maar Aaron Ramsey bezorgde in de laatste minuut de Gunners alsnog de overwinning.

Olympiakos – Dortmund 3-1

Olympiakos pakte nog geen enkel punt tot voor het duel met Dortmund. Tegen de Duitsers lukte zelfs een zege.

De overwinning was overigens ruim verdiend voor de thuisploeg. Kevin Mirallas werd in de negentigste minuut vervangen. Op dat moment hadden Holebas, Djebbour en Modesto al voor de veilige voorsprong gezorgd.