Zimling: "Halfweg november weten we waar we staan"

Mathias Dumarey
| 20 reacties
Zimling: "Halfweg november weten we waar we staan"
Foto: © SC

Club Brugge speelt de komende weken tweemaal tegen Birmingham City en speelt ook toppers tegen RC Genk en Standard Luik. "Het worden voor ons erg belangrijke weken", weet de Deen Niki Zimling (foto) in de kranten.

Niki Zimling is een belangrijke figuur in het elftal van Club Brugge. Dankzij zijn verdedigend werk kan Vadis Odjidja zich voluit aanvallend uitleven wat bij momenten denderend voetbal oplevert. Ook vanavond wordt Zimling tegen Birmingham City een cruciale pion bij blauwzwart.

"Het worden nu belangrijke weken. AA Gent was de eerste belangrijke partij in een reeks waarin we nog eens Gent tegenkomen in de beker, spelen tegen Standard en Genk en Europees in Engeland weer tegen Birmingham moeten. Halfweg november zullen we zeker weten waar we staan en de resultaten die we nu halen zullen ook de rest van ons seizoen bepalen. We zijn wel goed op dreef en dat mag de verdienste genoemd worden van de hele ploeg", aldus Zimling. Club Brugge staat tweede in het klassement op één punt van leider Anderlecht.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties