Marcos weldra rechtsachter bij Club

Tomas Taecke
| 43 reacties
Marcos weldra rechtsachter bij Club
Foto: © SC

Marcos Camozzato maakt vanaf vrijdag weer deel uit van de A-selectie van Club Brugge. De rechtsachter bleef ondanks het blessureleed bij blauw-zwart de voorbije maanden buiten beeld.

Vanaf het begin van dit seizoen maakte Marcos deel uit van de B-kern van blauw-zwart. De ex-Standard-verdediger kwam niet voor in de plannen van Adrie Koster en werd ondanks de defensieve blessurelast in de blauw-zwarte rangen steevast gepasseerd.

Club Brugge meldt nu dat Marcos vanaf vrijdag opnieuw in de A-kern opgenomen wordt, dit op vraag van de technische staf. Philippe Clement en Rudy Verkempinck ontfermen zich sinds het ontslag van Koster begin deze week over de sportieve leiding van het eerste elftal van Club.

Ondertussen zoeken de Bruggelingen verder naar een constructieve oplossing voor de Braziliaanse rechtsback. Vorig seizoen mocht Marcos uitkijken naar een nieuwe werkgever en aan die situatie is er ondertussen niets veranderd. Vermoedelijk zal Camozzato snel zijn basisplaats in het kwakkelende blauw-zwart innemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties