Palermo klopt Gillet drie keer

Melissa Maes

Jean-François Gillet slikte zaterdag drie doelpunten in Palermo. Bologna blijft zo steken op de veertiende plaats. AS Roma wist te winnen op het veld van Novara en staat voorlopig achtste.

Jean-François Gillet moest zich zaterdag al na tien minuten omdraaien. Aanvankelijk werd het schot van Ilicic nog afgeblokt, maar de Belgische doelman was kansloos op de rebound van Eran Zahavi.

Ook na de rust was Palermo dodelijk efficiënt voor Bologna. Silvestre zette de 2-0 op het scorebord. In de slotfase maakte Ilicic alsnog een doelpunt, maar Ramirez zorgde voor de eerredder.

AS Roma ging met 0-2 winnen bij Novara. Invaller Bojan zorgde voor het eerste doelpunt en kort daarna zette Osvaldo de eindstand op het scorebord. Zondag worden nog acht wedstrijden afgewerkt. Leider Juventus maakt de verplaatsing naar Napoli.