Cercle Brugge eist tv-gelden op van Beerschot

Melissa Maes
| 165 reacties
Cercle Brugge eist tv-gelden op van Beerschot
Foto: © SC

Cercle Brugge eist tv-gelden van Beerschot op om de affaire-De Boeck uit te klaren. Toen die in 2010 de West-Vlaamse club verliet, had hij daar nog een driejarig contract. Dat was nog niet vereffend.

“We hadden een moeilijkheid om te betalen. Cercle Brugge wilde op zeker spelen en liet dat bedrag in de Pro League vorderen via het tv-geld. Geen probleem, ik begrijp die mensen. Er staat geen enkele schuld aan Cercle meer open”, laat Beerschot-baas Patrick Vanoppen weten aan S/VM.

Ook Anderlecht wacht nog op centen voor Hernan Losada. “Dat is iets wat overal gebeurt: Porto betaalde Standard ook te laat voor Steven Defour. Beerschot zit in een moeilijke periode maar dat is ook door het verleden. Dat kan u het huidige bestuur niet verwijten. We hebben er alle vertrouwen in dat alles op tijd wordt betaald”, aldus persverantwoordelijke Frank Van Laeken.

Volgende maand worden de profclubs tussentijds doorgelicht door de licentiecommissie. Wie niet in regel is, krijgt doorgaans een tussentijds transferverbod opgelegd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties