Erik Reynaerts wordt supportersmedewerker bij KBVB

Fabian Morren
| 5 reacties
Erik Reynaerts wordt supportersmedewerker bij KBVB
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voetbalbond (KBVB) breidt uit. Voortaan is er ook een supportersmedewerker. Die functie zal worden ingevuld door Erik Reynaerts (46).

De supportersmedewerker is verantwoordelijk voor de Nationale Supportersclub,  1895 en gaat deze op professionele wijze leiden. Reynaerts is verantwoordelijk voor de bus- (en andere) verplaatsingen betreffende thuis- en uitwedstrijden van de nationale ploeg. Daarnaast organiseert hij ook activiteiten en acties voor en door supporters van de Rode Duivels.

De supportersmedewerker staat ook in voor de administratieve ondersteuning van de NSF-FNS (Nationale Supportersfederatie). Hij neemt deel aan hun vergaderingen en tracht een oplossing te vinden bij problemen. Hij kan een brug zijn in deze tussen de supporter en de diverse officiële instanties.

Daarnaast zal de supportersmedewerker namens de KBVB en 1895, steeds in samenspraak met de overkoepelende Supportersfederaties en de KBVB, nationaal de contacten onderhouden met Binnenlandse Zaken en de diverse supportersfederaties en –clubs, internationaal met de FSE (Football Supporters Europe), Supporters Direct, CAFE en FARE (Football Against Racism in Europe) en kan de supportersclub van de Rode Duivels in deze verenigingen vertegenwoordigen.

Van Himst
Intussen bevestigde ook Paul Van Himst aan Reynaerts dat hij het peterschap van de overkoepelende supportersverenging '1895' aanvaardt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties