Essevee: "Decuyper en Kalezic op dezelfde golflengte"

Melissa Maes
| 7 reacties
Essevee: "Decuyper en Kalezic op dezelfde golflengte"
Foto: © SC

Zulte Waregem wenst een en ander duidelijk te maken na het verschenen interview met trainer Darije Kalezic in het Algemeen Dagblad. “Kalezic stuurt niet aan op transfers, maar wel dat de club op de hoogte is van zijn aandachtspunten voor het tussenseizoen.”

“Afgevaardigd bestuurder Patrick Decuyper en trainer Darije Kalezic willen benadrukken dat de visie van hun beiden met betrekking tot mogelijke transfers tijdens de komende transferperiode gelijkloopt”, klinkt het bij Essevee.

“In het interview met Kalezic in het Nederlandse Algemeen Dagblad geeft de trainer niet aan dat hij dat hij aanstuurt op transfers, maar wel dat de club op de hoogte is van zijn aandachtspunten voor het tussenseizoen.”

Decuyper gaf maandagavond in het programma Extra Time aan dat wintertransfers geen absolute must zijn. “Beiden staan achter die uitspraak. Uiteraard is het zo dat eventuele opportuniteiten om het team te versterken wél met volle aandacht zullen bekeken worden.”

“Decuyper en Kalezic hebben beiden als doel Zulte Waregem opnieuw op de rails te zetten en zullen er samen met alle medewerkers alles aan doen om de club opnieuw met resultaten te laten aanknopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties