Daum: "Maribor zal alles doen om te winnen"

Melissa Maes
| 17 reacties
Daum: "Maribor zal alles doen om te winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christoph Daum onderschat Maribor niet, ook al sprokkelde de Sloveense landskampioen slechts één puntje in de eerste vier wedstrijden van de Europa League. “Ze zullen er alles aan doen om te winnen.”

“Ik heb hier met Leverkusen al gespeeld en heb ook al verschillende Sloveense spelers in mijn ploeg gehad. Ik ken het volk hier en ben er dan ook zeker van dat ze er alles aan zullen doen om te winnen”, aldus Christoph Daum op de clubwebsite.

“Het Sloveense voetbal heeft zich het voorbije decennium in erg positieve zin ontwikkeld en ook Maribor heeft een erg sterk elftal.” Club Brugge pakte onder Daum zes op zes, maar toch weerklinkt er kritiek op het defensieve spel van blauw-zwart.

“Het is belangrijk dat er een organisatie staat en dat we resultaten behalen. Ik val graag aan en scoor ook graag veel doelpunten, maar het is nog veel belangrijker om te winnen. Ik zie ook dat er nog werkpunten zijn, maar op organisatorisch vlak hebben de spelers uitgevoerd wat ik gevraagd had en daar ben ik blij mee.”

“Ik wil dat ze gedisciplineerd spelen, maar voor alle duidelijkheid: de individuele vrijheid in balbezit heb ik niet verboden”, besluit de Duitse trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties