Interview Benito Raman: "Enkele uitspraken nuanceren"

Melissa Maes
| 9 reacties
Benito Raman: "Enkele uitspraken nuanceren"
Foto: © SC

Benito Raman wenst de uitspraken van zijn vader, die eerder vandaag op onze website verschenen, te nuanceren. “Ik denk dat hij enkele zaken verkeerd heeft begrepen. Laat me heel duidelijk zijn, ik doe mijn contract uit bij AA Gent en die loopt tot medio 2013.”

“We kregen deze week te horen dat manager Michel Louwagie met ons rond tafel wil gaan zitten. Mijn vader heeft te snel de conclusie getrokken dat het om mijn contract zou gaan. Er kunnen ook andere redenen zijn waarom Louwagie met ons wil spreken”, laat Benito Raman aan onze redactie weten.

De zeventienjarige belofte wist vorig jaar al de aandacht te trekken van clubs als Chelsea en Aston Villa, maar Raman besliste om bij AA Gent te blijven en tekende een overeenkomst tot medio 2013. Nu komt de interesse van Duitse clubs.

“Dat klopt, maar ik heb absoluut geen interesse in andere ploegen. Ik ga niet voor het buitenland of voor het geld kiezen. Daarbij, ik weet ook wel dat ik geen tweede Romelu Lukaku ben.”

“Het was en is nog steeds mijn droom om bij AA Gent door te breken. Ik doe dus mijn contract uit en als alles goed gaat wil ik met veel plezier verlengen”, besluit Raman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties