Lenaerts: "Het zal moeilijk worden tegen Wezet"

Dirk Pieters
| 0 reacties
Lenaerts: "Het zal moeilijk worden tegen Wezet"
Foto: © SC

Lommel United doet het niet onaardig dit seizoen. De club staat op een mooie vierde plaats en mag zich dit weekend opmaken voor een nieuwe topper.

Vorig week nam de Limburgse club het nog op tegen leider Eupen en deze speeldag moet het op bezoek bij Wezet; het nummer zes in de stand. Geen simpele opdracht voor Lommel United en dat beseft ook Toon Lenaerts. "We kennen Wezet al van in de voorbereiding. We verloren toen met zware 4-0 cijfers. Ook in de competitie doen ze het zeker niet slecht. Ze hadden voor het seizoen hoge ambities en ze doen het niet onaardig. Ik verwacht dus een moeilijke wedstrijd, maar we willen zeker iets rechtzetten en tonen dat we als ploeg gegroeid zijn ten opzichte van het begin van het seizoen", aldus de verdediger.

Lenaerts hoopt alvast in de basis te staan en zo een mooie heenronde af te sluiten. De trainer beslist altijd wie er speelt, maar ik hoop alvast dat ik mee kan helpen om de drie punten te pakken dit weekend. Moest dat niet lukken mogen we toch nog van een geslaagde heenronde spreken. Niemand had dit voor het seizoen verwacht, maar nu moeten we bevestigen in de terugronde. We willen zover mogelijk geraken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties