Interview Vader Raman: "Benito vertrekt als hij geen kans krijgt"

Melissa Maes
| 31 reacties
Vader Raman: "Benito vertrekt als hij geen kans krijgt"
Foto: © SC

Benito Raman wist vorig jaar al de aandacht te trekken van topclubs als Aston Villa en Chelsea, nu staan ook Duitse clubs te popelen om de zeventienjarige belofte weg te plukken bij AA Gent. "Als Benito na Nieuwjaar geen kansen krijgt, dan gaat hij mogelijk naar het buitenland."

Heel wat buitenlandse topclubs hadden eerder al interesse in Benito Raman, maar de youngster besliste om bij AA Gent te blijven en tekende vorig jaar tot medio 2013. Nu staan Bayern München en FC Köln aan de mouw te trekken van de zeventienjarige aanvaller. Zegt Raman opnieuw neen?

De voorbije maanden wist de belofte van blauw-wit zich verder te ontwikkelen en maakte zijn debuut tegen Zulte Waregem op 11 september. “Als Benito na Nieuwjaar geen kansen krijgt bij AA Gent, dan gaat hij mogelijk naar het buitenland”, laat vader Raman aan onze redactie weten.

“Zaterdag gaan we met Gent-manager Michel Louwagie rond de tafel gaan zitten om het contract van Benito open te breken. AA Gent zal met een serieus voorstel moeten afkomen, want anders denk ik dat Benito weg is.”

Louwagie was nog niet op de hoogte van de Duitse interesse, maar hij wenst voorlopig niet te reageren op het nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties