Kwalificatie blijft mogelijk voor nationale Futsalploeg

Melissa Maes
| 0 reacties
Kwalificatie blijft mogelijk voor nationale Futsalploeg
Foto: © SC

Onze nationale Futsalploeg heeft met 0-6 verloren tegen Spanje. Ondanks het verlies kunnen de Belgen zich toch nog kwalificeren voor de barragematchen van het WK 2012. Dat dankzij de 2-1 overwinning van Noorwegen tegen Bosnië-Herzegovina.

Als de Belgische Futsalploeg zondag Noorwegen kan verslaan, blijft de kwalificatie voor de barragewedstrijden nog steeds mogelijk. De enige twee voorwaarden zijn dat Spanje wint tegen Bosnië-Herzegovina en dat het doelpuntensaldo van de Belgen in hun voordeel uitdraait.

Valentin Dujacquier (Action 21) is ondanks de zware verliescijfers toch tevreden over de wedstrijd. “Uiteraard had Spanje meer balbezit, maar wij hebben goed verdedigd. Wij probeerden tegen te scoren, maar dit is ons helaas niet gelukt.”

“Gelukkig voor ons versloeg Noorwegen Bosnië-Herzegovina en zijn we daardoor nog steeds in de running voor een kwalificatieticket. De Noren hebben op ons een goede indruk gemaakt. Ik blijf echter vol vertrouwen voor de ultieme match van zondag, dit dankzij de goede samenwerking met onze staf.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties