Spelers Lommel: "Oris blijft een enorm sterke spits'

Dirk Pieters
| 76 reacties
Spelers Lommel: "Oris blijft een enorm sterke spits'
Foto: © SC

Kevin Oris kon ook afgelopen weekend niet scoren. De aanvaller van Antwerp heeft het de laatste maanden zeer moeilijk met de weg naar het doel te vinden. Toch geeft de spits niet op.

"Natuurlijk begin ik er moedeloos van te worden. Ook tegen Lommel United had ik enkele doelpunten kunnen maken, maar de bal wil er absoluut niet in. Ik begrijp er niets meer van, maar het enige dat ik kan doen is keihard blijven werken en me blijven inzetten voor de ploeg", aldus de spits.

Tegen Lommel United bleven de supporters achter de aanvaller staan, maar ook zij hopen dat er snel verandering in komt en dat de spits net als vorig seizoen de netten gaat doen trillen. Hier en daar is er al gemor te horen en dat begrijpt de spits ook maar al te goed. "Een spits moet ondere ook goals maken en dat lukt momenteel niet echt."

Bij Lommel United waren ze, ondanks dat Oris geen doelpunt wist te maken, toch onder de indruk van de boomlange spits. Oris speelde in het verleden al eens voor de Limburgse club. "We kennen Oris en kennen zijn kwaliteiten. Hij is een voorlijn op zich en ook tegen ons was hij enorm gevaarlijk. Hij was zonder twijfel zelfs de gevaarlijkste man", aldus Vanaken aan onze redactie. Ook doelman Yannick Thoelen kon dat alleen maar bevestigen. "Oris is levensgevaarlijk als hij voorzetten vanop de flank krijg. De bal wou er absoluut niet in, maar toch was het altijd bang afwachten als hij aan de bal kwam. Het feit dat hij zoveel kansen kreeg zegt genoeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties